Skip to main content

HIFK on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen brittihyökkääjä Michael Bakaren kanssa. Sopimus astuu voimaan välittömästi ja Bakare on HIFK:n käytettävissä jo KuPS-ottelussa tänä iltana.

35-vuotias britti Michael Bakare siirtyy HIFK:hon loppukauden kestävällä sopimuksella. Lähes koko uransa Brittien saarilla pelannut Bakare tulee vahvistamaan HIFK:n hyökkäystä. Miehen edellinen seura oli Skotlannin mestaruussarjassa (toisiksi korkein sarjataso) pelaava Arbroath. Bakaren muita seuroja uralla on ollut muun muassa Macclesfield Town, islantilainen Fjölnir sekä Walesissa pelaava Connah´s Quay Nomads.

181-senttinen voimahyökkäjä Bakare tarjoaa kokemuksellaan uusia vaihtoehtoja Mixu Paatelaisen ryhmään. Bakare itse kommentoi tunnelmiaan seuraavasti:

–    Hei HIFK! Kiitos lämpimästä vastaanotosta, jonka olen jo saanut. Olen todella innoissani aloittamaan työnteon ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta voittamaan otteluita. Toivottavasti voimme kaikki yhdessä juhlia kauden päätteeksi sen jälkeen, kun olemme pelanneet onnistuneen toisen puolikkaan kaudesta. Nähdään otteluissa!

Michael Bakare on HIFK:n käytettävissä saman tien ja on matkustanut joukkueen mukana Kuopioon, kun HIFK kohtaa KuPS:in.