Skip to main content

Lämmin kiitos lukuisista lippulahjoituksista, joita olette lahjoittaneet tukeaksenne HIFK:ta!

Olemme lahjoittaneet otteluliput eteenpäin Hope-yhdistyksen kautta vähävaraisille perheille, vastaanottokeskuksiin ja Suomen Ukraina-järjestölle. Otteluliput ovat tehneet iloiseksi jo lukuisia ihmisiä sekä perheitä. Kaikki lahjoitukset – pienemmät ja isommat ovat myös seuralle todella tärkeitä vaikealla hetkellä.

Kiitos, että olette olleet tätä kautta HIFK:n tukena sekä mahdollistaneet Veikkausliiga-otteluihin pääsyn monille ihmisille, joille se on ollut kesäloman kohokohtia! ⁠

 

HIFK LAHJOITUSLIPPU

Olemme julkaisseet myyntiin HIFK Lahjoituslipun, jonka myyntimäärän mukaisesti lahjoitamme lippuja eteenpäin myös loppukauden ajan. Lahjoituslippu maksaa 20 euroa ja sen ostamalla saat myös itsellesi Lippu.fi-voucherkoodin, jonka voit halutessasi käyttää ottelulippuihin HIFK:n kotiotteluihin Itäkatsomoon ja Pohjoispäätyyn kaudella 2022. Lahjoitamme lippuja ostettujen lahjoituslippujen myyntimäärän mukaisesti.

Annamme lahjoituskampanjan kautta ostetut liput edelleen eteenpäin Hope-yhdistykselle, vastaanottokeskukseen sekä Suomen Ukraina-järjestölle. ⁠

Lahjoituslipun voi ostaa: HIFK FOTBOLL LAHJOITUSKAMPANJA, 31.12.2022 23:59, Bolt Arena, HELSINKI | lippu.fi

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry | Yhdessä ja Yhteisesti (hopeyhdistys.fi)