Skip to main content

 

HIFK nappasi Interin keskikenttäpelaajan ennakoimaan maanantain kohtaamista HIFK:ta vastaan Töölön Bolt Areenalla. Mieheltä kysyttiin muutama vakavampi ja vähän vakavampi kysymys koskien HIFK:ta ja Roman Eremenkoa.

 

 

Teillä edessä maanantaina ottelu HIFK:ta vastaan, mitkä tunnelmat ennen ottelua?

–   Tulee hyvä futisilta, toivottavasti tulee paljon ihmisiä paikalle. Aika taitavia pelimiehiä kotimaan kentillä on tässä ottelussa kehissä.

HIFK teki juuri Roman Eremenkon kanssa sopimuksen, mitä ajatuksia tämä herättää? Pelasitte samaan aikaan maajoukkueessa vuosien 2013-2015 aikana, mitä muistikuvia Eremenkosta tuolta ajalta? Voidaanko odottaa samankaltaista pelaajaa, vaikka alla on pitkä jakso pelaamatta?

–    No ärsyttää saakelisti. Meillä on parempi nurmi ja Roma ei tykkää muovikentästä. Yritin myös fiskata herraa meille jo tammikuussa. Ollaan käyty potkimassa 2013-2021 välillä useita kertoja ja se on joka kerta, kuin kaks pikkupoikaa olis just saanut ekat nappulansa, eli ainakin tiedän, että innokas pelaaja on vastassa. Myös pallokäsittelystä ja spelögasta tuskin tarvitsee sen enempää ihmisille tarkentaa.

Ainakin HIFK:saa luodaan jo jonkinlaista Forsell vs Eremenko kohtaamista ja samalla toivotaan näkevän kahden taiturin välinen kaksinkamppailu, näetkö sinä myös sen sellaisena ja kumpi keskikentän virtuoosi vie pidemmän korren maanantaina?

–    Olis ollu kiva pelata yhdessä, mutta on myös kiva pelata vastakkain. Tulee kova vääntö. Kokenut pelimies tulee vastaan, mutta on mulla itelläkin kokemusta. Toivottavasti pelituntuma antaa mulle etua sen verran, että vedän pidemmän korren. Ja meillä on hyviä pelaajia kentällä, se antaa mahdollisuuden kolmeen pisteeseen joka pelissä. Tää ei oo poikkeus.

Sinulla myös Boltilta muistoja, pelasit HJK:saa loppukauden 2019. Otteluun on tämän hetken tietojen mukaan tulossa suhteellisen iso yleisö, millainen paikka Bolt on pelata?

–   Kiva stadikka. Iso kenttä ja pallo liikkuu hyvin.

 

Uutisen kuva ©Tara Jaakkola