Skip to main content

 HIFK on allekirjoittanut loppukauden pituisen sopimuksen 22-vuotiaan nigerialaishyökkääjä Ifeanyi David Onyeanulan kanssa. Sopimus astuu voimaan välittömästi ja Onyeanula on joukkueen käytettävissä jo maanantain Inter-ottelussa.

HIFK vahvistaa hyökkäystään, kun 22-vuotias David Onyeanula saapuu joukkueeseen. Hieman yli kuukauden joukkueen kanssa harjoitellut nuori hyökkääjä allekirjoitti viimein sopimuksen joukkueen kanssa. Onyeanulan muita seuroja ennen HIFK:ta ovat olleet muun muassa FC KTP sekä virolainen JK Viljandi Tulevik. Onyeanulaa voisi kuvailla töitä tekeväksi ja todella teräväksi hyökkääjäksi.

Hyökkääjä kuvaili tuntemuksiaan ja tulevaa heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen seuraavasti:

–     Olen todella onnellinen, kun yli kuukauden jälkeen sopimus on vihdoin valmis. Olen todella innoissani ja teen kaikkeni auttaakseni joukkuetta eteenpäin. Joka ikinen hetki, kun olen kentällä, olen valmis antamaan aina 100%. Tiedän joukkueen tilanteen tällä hetkellä ja siksi jokainen tilaisuus auttaa joukkuetta pitää käyttää hyväksi. Tavoitteenamme on vain ja ainoastaan sarjapaikan säilyttäminen. Taistelemme loppuun asti.

Väkkärä ja nopea keskushyökkääjä tarjoaa lisää vaihtoehtoja HIFK:n hyökkäykseen ja Onyeanula tuo variaatioita, joiden avulla maalintekoa kyetään jatkossa parantamaan. Näyttö- ja pelihaluja mies uhkuu ja hyökkäjä ei malta odottaa, että pelit jälleen jatkuvat.