Skip to main content

 HIFK ja Roman Eremenko ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajasopimuksesta. Näin 35-vuotias entinen Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaaja tulee vahvistamaan HIFK:ta loppukaudeksi. Muutaman viikon joukkueen kanssa harjoitellut pelaaja allekirjoitti sopimuksen joukkueen kanssa ja siirtyy seuraan.

HIFK vahvistaa vihdoin allekirjoittaneensa sopimuksen 35-vuotiaan Roman Eremenkon kanssa. Entinen Huuhkajat-pelaaja Eremenko allekirjoitti loppukauden pituisen sopimuksen seuraan ja on vahvistus joukkueen kokoonpanoon. Kokenut Eremenko tuo sekä HIFK:hon että Liigaan piristysruiskeen sekä näkyvyyttä. Urallaan useita suurseuroja, kuten Dynamo Kievia, Rubin Kazania sekä CSKA Moscowia edustanut suomalainen on yksi kaikkien aikojen parhaita suomalaisia keskikenttäpelaajia.

Urallaan myös 73 A-maaottelua pelannut Eremenko tuo mukanaan kokemusta ja ennen kaikkea luovuutta, taitoa sekä yllätyksellisyyttä, jota HIFK on kaivannut keskikentälleen ja on varmaa, että pelaajan tulo joukkueeseen tuo mukanaan positiivisia tuulia. Näin mies pääsee myös urallaan pelaamaan veljensä, Sergei Eremenkon, kanssa. Lisäksi joukkueessa on jo ennestään hänelle tuttuja kasvoja, kun Mixu Paatelainen on jo maajoukkueesta hänelle tuttu valmentaja ja Eero Markkanen entinen maajoukkuekaveri.

Eremenko itse kommentoi siirtoaan HIFK:hon seuraavasti:

– Positiiviset tunnelmat tällä hetkellä, pitkään aikaan en ole pelannut ja siksi tuntuu hyvältä. Siirto ei kuitenkaan ollut alusta asti suunniteltu. Tulin harjoittelemaan seuraan pari viikkoa sitten ja asia johti toiseen ja nyt olemme tässä tilanteessa. Yritän auttaa parhaalla mahdollisella tavalla joukkuetta.

– Uskon tuovani mukanani kokemusta seuraan ja yritän omalla työnteollani antamaan kaikkeni joukkueelle ja toivottavasti se riittää parhaaseen mahdolliseen tulokseen. Paikat ei luonnollisesti ole täysin samassa kunnossa kuin ennen, mutta työnteolla päästään taas vauhtiin. Taistellaan loppuun asti, tänne ei tultu lomalle, vaan kaikki annetaan.

Roman Eremenko on joukkueen vahvuudessa saman tien ja näin ollen käytettävissä jo heti ensi maanantain Inter-ottelussa.

Tervetuloa HIFK:hon Roman!