Skip to main content

FF Jarossa pelaava 31-vuotias argentiinalainen Guillermo Sotelo siirtyy loppukaudeksi pelaamaan HIFK:n riveihin – ilmoittavat sekä FF Jaro, että HIFK – ja näin Sotelo siirtyy vahvistamaan helsinkiläisten puolustusta kauden toisen puolikkaan ajaksi.

HIFK vahvistaa rivejään Ykkösessä pelaavan FF Jaron puolustajalla, viimeiset kolme kautta Jaroa edustaneella Guillermo Sotelolla (31). Sotelo, joka on viimeisen parin kauden aikana arvioitu useissa yhteyksissä yhdeksi Ykkösen parhaista pelaajista, tuo mukanaan laajasti osaamista HIFK:lle. Monipuolinen laitapuolustaja tarjoaa oivallisen lisän kokoonpanoon ja tuo lisäksi kaivattua leveyttä, syvyyttä ja taitoa puolustuslinjaan. Kahden suunnan puolustaja on osoittanut olevansa myös hyökkäyssuuntaan uhka, kun Jarossa on tällä kaudella syntynyt kaikissa kilpailuissa 5 maalia yhteensä 22 ottelussa.

Vasemman laitapuolustajan paikalla parhaiten viihtyvä Sotelo kykenee myös pelaamaan vasenta laitalinkkiä, joten hänen apunsa tulevat varmasti esille, kun HIFK on tykännyt wingbackeja tämän kauden otteluissa käyttää. Sotelo itse saapuu joukkueeseen täynnä näyttöhaluja ja on valmis kentälle jo seuraavassa ottelussa, kun vastaan asettuu FC Inter.

Tervetuloa HIFK:hon Guillermo! Bienvenidos a HIFK Guillermo!