Skip to main content

Portugalilaismaalivahti Beto Pimparel ei jatka HIFK:n palveluksessa.

Beto ja HIFK sopivat yhteisymmärryksessä sopimuksen purkamisesta, joten Beton viimeiseksi peliksi ”Rödassa” jäi kotiottelu Ilvestä vastaan.

– Sopimuksen purkamisesta sovittiin yhdessä eri osapuolten kesken maanantaina. Haluamme kiittää Betoa hänen panoksestaan kauden ensimmäisellä puoliskolla ja toivotamme onnea hänelle jatkoon, kertoi HIFK:n toimitusjohtaja Jarno Salmivuori.

– Beto toi paljon kaivattua väriä Veikkausliigakentille ja näytti, miksi hänen ansiolistansa on vakuuttava. Beton lähdöstä huolimatta uskomme, että emme tule jatkossakaan kaatumaan maalivahtipeliin.

Beto haluaa myös kiittää HIFK:ta ja erityismaininta menee tuttuun suuntaan, faneille.

– Aika, jonka vietin HIFK:ssa, oli täynnä taisteluita, mutta halusin antaa aina seuralle 100 prosenttia. Olen ylpeä, että sain olla joukkueen kapteeni ja olen ylpeä koko seurasta. Haluan myös kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tässä matkassa: joukkuekavereita, staffia, hallintoa ja kaikkia, jotka tekivät töitä seuran eteen, Beto kertoi.

– HIFK:n fanit ovat todella uskomattoman hienot. Suurimmat kiitokset sinne. Mutta nyt on aika sanoa hyvästit – toivon kaikkea hyvää HIFK:lle.

HIFK:n seuraava ottelu on vieraskentällä KuPS:ia vastaan tämän viikon sunnuntaina. Kotikentälle Bolt Arenalle HIFK palaa 1. elokuuta ja vastaan tulee FC Inter. Liput otteluun voit hankkia Lippu.fi -palvelusta