Skip to main content

Suosittu Suplan Valioliigaviikko -podcast päätti lähteä HIFK:npelastustalkoisiin mukaan. Podcastin tutkapari, Supersubs Riku Auvinenja Ville Kuusinen, päättivät hankkia tukun lippuja HIFK:n otteluihin.Tuen lisäksi jalkapallohenkinen duo päätti laittaa hyvän kiertämään jalahjoitti liput eteenpäin.

– Olimme mukana Suomen Cupin ottelussa SexyPöxyt-HIFK Pöxyjenlämmittelypaidoissa. Tapahtuma oli hieno elämys, vaikka sponssaamammejoukkue ottikin jonkin verran turpiin ottelussa, Ville Kuusinen kertoo.

– Jalkapalloihmisinä toivomme näkevämme uusintaottelun ensi kaudella,joten päätimme ostaa nipun lippuja. Liput lahjoitamme SexyPöxyille,jotta joukkueen pelaajat pääsevät elämään vielä uudestaan – tällä kertaatosin katsomon puolelta – Kingien kannustamisen sekä Mixun joukkojenpelaamisen. Hyvään osoitteeseen liput menivät.

Valioliigaviikko on tällä hetkellä kesätauolla, mutta kaksikonpersoonalliset näkemykset voi käydä kuuntelemassa kesän ratoksi Suplastaosoitteesta https://www.supla.fi/ohjelmat/valioliiga-viikko.

– Lataamme akkuja kohti tulevaa syksyä seuraamalla aktiivisestiVeikkausliigaa ja katsomalla, mitä kaikkea mielenkiintoista Valioliigansiirtomarkkinoilla tapahtuu, kertoo Supersubsin toinen vetäjä RikuAuvinen.

– Tämä lippuprojekti on yksi tapa olla mukana auttamassa, että HIFK:ntaru jatkuu ja joukkue tuo edelleen väriä Veikkausliigaan. Pitää myösmuistaa, että Mixu Paatelainen on ensimmäinen suomalaispelaajaValioliigassa, joten tämä on yksi tapa kunnioittaa myös sitä saavutusta, Auvinen sanoo.

Liput huomiseen otteluun sekä muihin kotiotteluihin löydät osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/hifk-fotboll-2022-3086978/

Tapoja, joilla voit itse auttaa seuraa:

  1. Osta lippu huomiseen otteluun tai heinä/elokuun otteluun.
  2. Lähetä asiakasnumerosi tai nimesi, ottelun päivämäärä sekä kirjallinen viesti lahjoituksesta osoitteeseen
  3. HIFK Fotboll uudelleentulostaa lipun, jolloin alkuperäisen lipun viivakoodi poistuu toiminnasta!
  4. HIFK lahjoittaa lipun eteenpäin hyväntekeväisyyteen järjestöille, jotka jakavat lippuja eteenpäin heille, jotka tarvitsevat lippuja