Skip to main content

Huuhkajien vahvaan maalivahtitrioon noussut Saku Eriksson ei oleunohtanut, mistä hän maailmalle lähti. Erikssonin portit ulkomaansarjoihin avautuivat nimenomaan HIFK:n tolppien välistä – nyt hän pelaaSkotlannissa ja on mukana Huuhkajissa Lukas Hradeckyn ja Jesse Jorosenkanssa.

Saku Eriksson luonnollisesti seuraa vielä tarkasti, mitäSuomessa ja HIFK:ssa tapahtuu – ja hän on ilman muuta mukana talkoissa,jotta HIFK:n ystävät voivat seurata Veikkausliigajalkapalloa jatkossakin.

–  HIFK on ollut iso osa minun uraani. Olen seurannut tarkkaan matkaasiitä eteenpäin, kun olin mukana. Ja tietysti sitä ennenkin. Seura jaihmiset sen ympärillä – erityisesti fanit – ansaitsevatjalkapallojoukkueen, joka on hyvällä, terveellä pohjalla. Tämä nytalkanut projekti vie minusta siihen. Olen talkoissa mukana, Erikssonsanoo.

–  Tämä on ehkä viimeinen mahdollisuus antaa jatkoa upealle seuralle.Haluan nähdä, että se tulevaisuus voidaan nähdä ilman konkurssia jasiksi omalta osaltani olen tukemassa HIFK:ta kohti parempaatulevaisuutta.

Saku Eriksson on monen muun HIFK-henkisen tavoin käynyt lippukaupoilla –siitä huolimatta, että työkiireet veivät hänet maanantainavalmistautumaan Skotlannin Valioliigaan. Myös Skotlannista käsinhuippumaalivahti aikoo seurata tarkoin HIFK:n otteita kentällä ja kentänulkopuolella.

–  Tsemppiä joukkueelle ja pelaajille tuleviin peleihin. Erityisesti ensiviikon ottelut Ilvestä ja Hakaa vastaan ovat todella isoja senkinvuoksi, että ne pelataan kotikentällä ja omien fanien edessä.Toivottavasti katsomot ovat täynnä ja sitä kautta joukkue saalisäboostia. Tiedän kokemuksesta, miten iso kannattajien merkitysHIFK:ssa on pelaajille, Saku Eriksson sanoo.

Sakun tavoin HIFK:ta voit tukea hankkimalla liput tuleviin kotiotteluihin Lippu.fi -palvelun kautta.