Skip to main content

Maalivahtilegenda Antti Niemi on tarttunut HIFK:n haasteeseen ja käynyt Lippu.fi:n kautta hankkimassa pääsylippuja HIFK:n kotipeliin.

–  Tämä on helppo ja hyvä tapa tukea seuraa. Minulla on hyviä muistoja viime vuodelta HIFK:n valmennustiimin jäsenenä, joten on ilman muuta selvää, että olen tässä kampanjassa mukana, Niemi kertoo.

–   Toivon tietysti yleisesti, ettei yksikään suomalainen seurajoukkue joudu toimintaansa lopettamaan. Nyt HIFK on pahassa tilanteessa: jalkapallon ystävillä on hyvä tilaisuus auttaa hyvin helpolla tavalla – hankkimalla pääsylipun. Siitäkin olen varma, että Mixu Paatelaisen johdolla joukkue antaa varmasti vastinetta pääsylipulle osoittamalla taisteluhenkeä kentällä.

Antti Niemi pelasi loisteliaalla urallaan Skotlannin ja Englannin Valioliigassa sekä mittavan uran myös Suomen A-maajoukkueessa. Niemi on myös Huuhkajien maalivahtivalmentaja ja hän oli mukana valmennustiimissä viime kesän EM-lopputurnauksessa. Viime kaudella hän toimi myös HIFK:n valmennustiimissä vastuualueenaan maalivahdit.

HIFK pelaa ensi viikolla kaksi kotiottelua, kun viikon teemana on Stadi vs Häme. Maanantaina vastassa on Ilves ja tulevan viikon lauantaina FC Haka. Toimi kuten Antti ja hanki flabat tuleviin kotiotteluihin tutusti Lippu.fi -palvelun kautta. Täten tuet seuraa ja olet osaltasi varmistamassa, että HIFK:n tarina jatkuu. Liput otteluihin löydät tämän linkin takaa. Täytetään Bolt yhdessä!