Skip to main content

Makean avausvoittonsa Veikkausliigassa viime viikolla napannut HIFK jatkaa isojen panosten otteluja. Vajaan kahden viikon sisällä ”Röda” esiintyy kolmesti tositoimissa – kerran Suomen cupin merkeissä ja kahdesti Veikkausliigassa.

Tulevana keskiviikkona joukkue ”matkustaa” Suomen cupin puolivälierissä PK-35:n vieraaksi Pihlajamäkeen. Panokset ovat suuret, sillä paikka välierissä kiinnostaa tietysti molempia ja lisäpanosta antaa se, että PK-35:n riveissä pelaa useampiakin entisiä HIFK:n pelaajia. Cupin ottelun jälkeen fokus siirtyy Veikkausliigaan ja otteluun Ilvestä vastaan. Nimenomaan Ilves oli joukkue, jonka kotikentältä HIFK kävi taistelemassa Veikkausliigan kauden avausvoittonsa. On varmaa, että Ilves hakee raivokkaasti revanssia, mutta jos HIFK:n asenne on yhtä luja kuin Ratinassa, voi revanssi jäädä haaveeksi. Ottelu pelataan maanantaina 4. heinäkuuta Bolt Arenalla.

Stadi vs Häme osa II on vuorossa seuraavana lauantaina. Suomalaisen jalkapallohistorian lehdet havisevat, kun HIFK kohtaa FC Hakan kotonaan lauantaina 9. heinäkuuta. Mixu Paatelaisen avausottelu HIFK:n peräsimessä oli nimenomaan hänen pitkäaikaisessa kotikaupungissaan Valkeakoskella. Nyt Mixulla ja kumppaneilla on mahdollisuus ottaa revanssi kotiyleisön edessä – ja Maximus Tainiolla tilaisuus näyttää nykykuntoaan Hakassa päävalmentajana toimivalle Teemu Tainiolle.  Tuleva Stadi vs Häme -tuplaottelu on luonnollisesti myös huipputärkeä seuralle muutenkin kuin pisteiden vuoksi.

HIFK pystyi yhteisönsä tukemana ylittämään taloushaasteen ”ensimmäisen aidan” ja varmistaa pelit myös heinäkuussa. Tulevat kaksi ottelua ovat HIFK:n ainoat kotiottelut heinäkuussa, joten niiden painoarvo on massiivinen myös lipunmyynnin kautta tulevan tulovirran kannalta. Toivon mukaan kaikkiHIFK:n ja jalkapallon ystävät tulevat kannustamaan näissä peleissä kotijoukkueen voittoon niin kentällä kuin kentän ulkopuolisissa haasteissa – ostamalla pääsylipun tuleviin peleihin pystyy tukemaan sitä, että HIFK ylittää seuraavankin aidan ja ottelut Veikkausliigassa jatkuvat myös elokuussa.

Liput tuleviin otteluihin voi hankkia luonnollisesti Lippu.fi:n palvelusta. Täytetään Töölö yhdessä heinäkuun alussa! Myös oheistuotemyynti käy vilkkaana, hanki omat, viralliset HIFK-fanituotteet kätevästi HIFK:n verkkokaupasta.