Skip to main content

Yksi suurista HIFK:n jääkiekkolegendoista, Kimmo Kuhta, on myös innokasjalkapallon ystävä. Paita numero 9 on vedetty ansiosta Nordiksenkattoon, joten sekin kertoo miten iso asia HIFK on seurana Kuhdalle – jaKuhta seuralle. Nyt yhtenä HIFK-perheen merkittävänä henkilönä ”Kibe”haluaa osaltaan kannustaa muita HIFK-perheen jäseniä, lajistariippumatta, mukaan HIFK:n Veikkausliigajalkapallon jatkamistalkoisiin.

–  HIFK on perhe, sen tiedän itse läpikotaisin. Yksi perheenjäsenistätappelee nyt olemassaolonsa puolesta ja tietysti olen mukana näissätalkoissa. Menemällä katsomoon ja ostamalla flaboja HIFK:n kotipeleihinpystyy jeesaamaan. Nyt siis katsomoon ja tukemaan futispuolta, KimmoKuhta sanoo.

–  Itsekin olen tietysti flaboja ostanut ja sitä kautta halunnut ollamukana. Tiedän, että jokainen myyty lippu jeesaa paljon, jotentoivottavasti kaikki lähtevät sitä kautta pelastamaan niin monellerakasta seuraa. Kingit ovat hienosti mukana, nyt sitten toivottavastikaikki muutkin.

HIFK:lla on kaksi kotipeliä heinäkuussa – edessä on Stadi vs Häme-tupla. Ensi viikon maanantaina Bolt Arenalla kohtaavat HIFK ja Ilves.Tulevana lauantaina historian lehdet havisevat, kun HIFK:n vieraaksitulee Mixu Paatelaisen monivuotinen joukkue, FC Haka.

Tule seuraamaan, kun Häme saapuu Stadiin. Ensiksi Ilves hakee revanssia ”Rödasta” ja viikonloppuna seurataan, onnistuuko joukkue Mixun johdolla hakemaan voiton Hakasta. Tiukkaa taistelua pisteistä heinäkuun alkuun. Tästä on hyvä aloittaa pidempi kesäloma kotiotteluiden osalta, joten nyt on hyvä hetki tulla seuraamaan joukkuetta! Liput tutusti Lippu.fi -sivulta.