Skip to main content

HIFK:n valmennuksessa paljon kokenut ja paljon nähnyt Teemu Kankkunen palaa joukkueen valmennukseen. Kankkunen liittyy Mixu Paatelaisen valmennustiimiin saman tien. Lisäksi HIFK on rekrytoinut fysiikkavalmentajaksi Fabio Da Rosan. Myös hän aloittaa työt Paatelaisen valmennustiimissä välittömästi.

Kankkunen, 42, on toiminut vuosien varrella HIFK:n valmennuksessa monessa roolissa, myös päävalmentajana. Hänen edellinen pestinsä oli KTP:n päävalmentajan tehtävä viime syksynä. Brasilialainen Da Rosa  taas tuo vahvan ammattitaidon ja kokemuksensa fyysisen valmennuspuolen erikoisosaajana. Sopimuksien kestossa painotettiin myös pitkäjänteisyyttä, sillä Kankkusen sopimus on muoto 2+1 vuotta, Da Rosan 2 vuotta.

HIFK:n kausi jatkuu huomenna tiistaina Suomen cupin vierasottelulla Honkaa  vastaan.