Skip to main content

Veikkausliigan otteluohjelmaan on tehty tarkennuksia HIFK:n ja VPS:nrunkosarjakohtaamisten osalta.Joukkueitten oli alun perin määrä kohdata lauantaina 18.6. ElisaStadionilla Vaasassa ja lauantaina 27.8. Bolt Arenalla Helsingissä.Otteluitten järjestys on seurojen kesken sovitusti ja Veikkausliiganhyväksymänä käännetty toisin päin ja samalla otteluittenalkamisaikaan tulee muutoksia.HIFK ja VPS kohtaavat lauantaina 18.6. Bolt Arenalla ja juhannuksen allapelattava kamppailu käynnistyy perin poikkeukselliseen aikaan kello23.00. VPS:n ja HIFK:n kohtaaminen Elisa Stadionilla pelataan puolestaansunnuntaina 28.8. kello 16.00.”Yöttömän yön” ottelu kesäkuussa Helsingissä tuo kannattajilleaivan poikkeuksellisen mahdollisuuden nauttia kotimaisestahuippujalkapallosta kesäyössä.– VPS-ottelun siirtyminen HIFK:n kotiotteluksi viikkoa ennen juhannustaavasi meille mahdollisuuden pelata ottelu ennenkuulumattomaankellonaikaan. Viikko ennen juhannusta, yöttömässä yössä pelattavaVeikkausliigan ottelu tarjoaa juuri sellaisia elämyksiä katsojillemme,millä yritämme kasvattaa ilmiötä ja tarjota uudenlaisia kokemuksia,HIFK:n toimitusjohtaja Jarno Salmivuori taustoittaa tapahtumaa.Vaasassa oltiin juonessa mukana heti suunnitelman alusta saakka.– Ensimmäiset sanani taisivat olla ”mainio idea” ja ehdottomastilähdemme mukaan!– Meillä on mahtava tilanne tarjota kannattajille, toki myösjoukkueille, uudenlaisia elämyksiä tässä muodossa. Tässä hienotilanne lähteä pidemmällekin kannattajamatkalle ja kokea”Yöttömän yön” ottelu Helsingissä, kertoo puolestaan VPS:noperatiivinen johtaja Satu Nieminen.

 

Liput ´´Yöttömän yön´´ -otteluun voi hankkia https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-15285380/