Skip to main content

Maximus Tainio siirtyi Hakasta HIFK:hon täksi kaudeksi vahvistamaan tähtirintojen keskikenttää. Nuoresta iästään huolimatta kokemusta pääsarjasta löytyy jo muutaman kauden ajalta ennen siirtoaan HIFK:hon. Tainio, 21, on kuitenkin valitettavasti kärsinyt loukkaantumisista alkukaudesta, jotka ovat hidastaneet lähtöä punapaidassa. Nyt mies on kuitenkin takaisin kunnossa ja pelihalut ovat korkealla.

Tällä hetkellä tuntuu erittäin hyvältä. Lisäksi motivaatio ja halu pelata ovat erittäin korkealla tällä hetkellä, Tainio sanaili.

Vaikka alkukausi onkin ollut vaikea niin henkilökohtaisella, että joukkuetasolla niin Tainiolla riittää usko ja luottamus siihen, että vaikeudet ovat kaikilta osin takana päin.

Alkukausi oli minulle vaikeaa, koska kärsin muutamasta loukkaantumisesta, mutta nyt olen takaisin ja toivon, että loukkaantumiset ovat takana päin. Joukkueellakin oli hieman vaikeaa ja valmentajan vaihtuminen kesken kauden toi omat haasteensa, mutta ollaan peli peliltä parannettu selkeästi, Tainio kuvaili joukkueen kehitystä.

Tämän illan Honka-ottelusta kysyttäessä, hän totesi realiteetit, mutta myös miehestä aisti sen, että joukkue on valmis.

Odotan ottelusta kovatempoista ja tiukkaa vääntöä. Varmasti täytyy tehdä paljon töitä sen eteen, että saadaan kolme pistettä meille. 

Lippuja Honka-otteluun on vielä saatavilla. Hanki omasi ja tule seuraamaan muun muassa Tainiota Boltille. Liput löydät osoitteesta https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-14946683/.