Skip to main content

24.8.2015, Sonera stadion, Helsinki. Veikkausliiga 2015. Helsingin Jalkapalloklubi – Helsingfors IFK. Keaton Isaksson – HIFK:n paidassa debyyttikaudellaan

HIFK:n Keaton Isaksson saavutti AC Oulu -ottelussa täyteen kunnioitettavan rajapyykin, kun mies pelasi Veikkausliiga-uransa 100. ottelun. Isaksson, 28, aloitti uransa Liigassa juurikin HIFK:n paidassa kaudella 2015 ja pelasi tuolla kaudella kahdessa ottelussa. Debyytin Isaksson teki Jaroa vastaan 25.7.2015. Hänet vaihdettiin tuolloin kentälle 84. minuutin kohdalla Esa Terävän tilalle.

HIFK:sta miehen tie vei Ekenäs IF:n paitaan kaudeksi 2016. Kaudella 2017 Isaksson pelasti Ruotsissa Luleå IFK:n väreissä, kunnes paluu Liigaan tapahtui PS Kemin paidassa kaudelle 2018. Siellä hän teki todellisen läpimurtonsa Liigaan, kun kasaan kertyi 17 ottelua. Tämän jälkeen oli edessä siirto IFK Mariehamniin, jossa hän vietti kaudet 2018 ja 2019. Lisäksi Isaksson on pelannut SJK:ssa kaudella 2020.

Isaksson onkin vakiinnuttanut asemansa yhtenä Liigan luotettavimmista keskikenttäpelaajista, jolta valmentaja kuin valmentaja saa aina täyden taistelutahdon sekä hyvän peliälykkyyden. Ei siis ole ihme, että hänelle on kertynyt Liigassa nyt täyteen 100 ottelua.

Keaton kommentoi itse rajapyykin saavuttamista seuraavasti:

– Tietty hyvät fiilikset, kun sai tuon 100 ottelun rajapyykin täyteen. Tuntuu siltä että tuo on kertynyt todella nopeasti, vaikka ensimmäisestä pelistä onkin jo jonkin verran aikaa.

Kysyttäessä, mitkä ovat Liiga-uran tähänastisia mieleenpainuvimpia hetkiä, kertoi Isaksson seuraavaa:

–  Mieleenpainuvin ottelu on kyllä varmaan se ensimmäinen liigapeli IFK:n paidassa Jaroa vastaan Pietarsaaressa, mikä voitettiin 2-0. Se on jäänyt mieleen. Hieno hetki omalla urallani. Ensimmäinen liigamaali on tietysti myös ikimuistoinen PS Kemin paidassa Turun Interiä vastaan Rovaniemellä pelatussa kotiottelussa 15.4.2018.

HIFK onnittelee Keaton Isakssonia 100 ottelun rajapyykin saavuttamisesta!