Skip to main content

HIFK:n tuleva viikko tarjoaa faneille ja muille jalkapallon ystävillemelkoisesti katsottavaa laidasta laitaan. Ensi viikon maanantaina HIFKisännöi Bolt Arenalla Veikkausliigan kärkijoukkue KuPS:ia ottelussa,jossa Rödä yrittää estää kuopiolaisten historiankirjoitusta. KuPS on nytpelannut 29 ottelua putkeen ilman tappiota. Lukema on Veikkausliiganuusi ennätys, mutta pääsarjahistoriassa joukkue vasta jakaa ennätyksenyhdessä OPS:n kanssa. HIFK:n vakaa aikomus on, että ennätys jaetaanvielä ensi maanantain jälkeen. KuPS:in valmentaja Simo Valakari jamaalipörssin ykkösnimi Tim Väyrynen ovat tästä varmuudella eri mieltä,mutta vahva kotikenttäkannustus voi hyvin hyydyttää KuPS:in koneen.Ottelu alkaa kello 18.00 maanantaina.Torstaina mennään toiseen ääripäähän. Suomen cupin viidennen kierroksenottelussa HIFK ”matkustaa” SexyPöxyjen vieraaksi Bolt Arenalle. KolmosenPöxyjen oma kotikenttä on remontissa, joten ottelu päätettiin pelatamahdollisimman arvokkaissa olosuhteissa, Töölössä. Voitto SexyPöxyistätakaisi paikan 16:sta parhaan joukkoon. Ottelu pelataan helatorstaina26. toukokuuta alkaen 13.00.Viikko täydentyy sunnuntaina pääkaupunkiseudun vääntöön, kun Honka tuleevieraaksi Bolt Arenalle. Kauden vahvasti aloittanut Honka joutuu Rödänkotikentällä varmasti tiukan paikan eteen, sillä paikallispelitsytyttävät aina. Ottelu alkaa kello 16.00 sunnuntaina 29. toukokuuta.HIFK siis tarjoaa kotikentällään viihdettä laidasta laitaan, kahdessaeri kilpailussa ja kolmea erilaista vastustajaa vastaan. Edessä onkärkijoukkueen haastaminen, cup-romantiikkaa parhaimmillaan ja armotontakilpailua pääkaupungin herruudesta. Kannattaa siis merkitä superviikontapahtumat kalenteriin ja käydä ostamassa liput – tai HIFK:n kausikortti– jottei mikään näistä elämyksistä jää kokematta. Eikä kannata myöskäänunohtaa kesän kohokohtaa, ”Yöttömän yön” ottelua HIFK-VPS 18. kesäkuuta,legendaariseen kick-off aikaan 23.00!Liput otteluihin voit ostaa seuraavasti:

HIFK-KuPS ma 23.5 klo 18: https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-14946682/

Sexypöxyt-HIFK to 26.5 klo 13: https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/suomen-cup-5-kierros-3146124/

HIFK-Honka su 29.5 klo 16: https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-14946683/

HIFK-VPS la 18.6 klo 23: https://www.lippu.fi/event/hifk-fotboll-2022-bolt-arena-15285380/