Skip to main content

SexyPöxyjen ja HIFK:n välisen Suomen cupin viidennen kierroksen ajankohta ja pelipaikka ovat varmistuneet. Ottelu pelataan Bolt Arenalla helatorstaina 26.5. kello 13.00 alkaen. SexyPöxyjen kotikenttä on vielä keskellä rakennustöitä.

– Valitettavasti SexyPöxyjen kotikenttä Laaksolahti ei ole remontin jäljiltä sellaisessa kunnossa, että olisi mahdollista järjestää tämän mittaluokan tapahtumaa. Kun varmistui, ettei katsomot ole vielä valmiit, halusimme viedä ottelun sen ansaitsemiin puitteisiin: eli stadionille, jossa Huuhkajat varmistivat EM-lopputurnauspaikan, Bolt Arenalle, kertoi SexyPöxyjen varapuheenjohtaja Ville Niemioja. – Olemme varmoja, että tapahtuma tulee kiinnostamaan yleisöä. Tämä tekee kunniaa uudelle Suomen cupille, tarjolla on todella Daavidin ja Goljatin kohtaaminen. Vaikka puitteet ja ajankohta ovat upeat, lähdemme luonnollisesti jatkamaan unelmaamme, cupin seuraavaa kierrosta. Haluamme myös jo tässä vaiheessa kiittää Bolt Arenan väkeä myötämielisyydestä tätä tapahtumaa kohtaan. Myös siellä osoitettiin todellista jalkapallokulttuurin ymmärrystä, Niemioja sanoo.Stadin Kingit pääsevät siis seuraamaan ottelua tutuilta paikoiltaan. Niemioja tietää hyvin, millaisen tunnelman Kingit pystyvät luomaan. – Sekin tulee olemaan elämys pelaajillemme. Tietysti he haluavat vaientaa Klackenin, mutta samalla nauttia siitä tunnelmasta, minkä Kingit jokaiseen otteluun luovat. Veikkaan kuitenkin, että Pöxyjen leiristä ääntä riittää. Tästä tulee spektaakkeli, Ville Niemioja fiilistelee.

–  Suomen Cupin ottelu SexyPöxyjä vastaan helatorstaina Boltilla tarjoaa cup-romantiikkaa parhaimmillaan. Olen todella iloinen tästä vastustajan aloitteesta, missä pääsemme pelaamaan matsin sille kuuluvalla arvokkuudella oikeissa puitteissa, HIFK:n toimitusjohtaja Jarno Salmivuori hekumoi tulevaa ottelua.

Liput otteluun löydät osoitteesta: https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/suomen-cup-5-kierros-3146124/