Skip to main content
LippuinfoMiesten edustusjoukkue

Edustusjoukkueen loppukauden kausikortit nyt myynnissä!

Edustusjoukkueen loppukauden 2022 kausikortit ovat nyt myynnissä!

Nyt myyntiin tulevat kausikortit ovat voimassa jo ensi maanantaina 23.5 KuPS-ottelussa, jossa HIFK:lla on mahdollisuus katkaista KuPS:in ennätysputki tappiottomien otteluiden määrässä. Kausikortit ovat tästä ottelusta voimassa koko loppukauden ajan, sisältäen kaikki loppukauden kotiottelut niin runkosarjan kuin loppusarjan osalta! Yhteensä kausikortilla on siis mahdollisuus nähdä paikan päällä jopa 12 kovatasoista Veikkausliigan ottelua!

Loppukauden kausikortin voit nyt lunastaa itsellesi Lippu.fi -palvelusta suhteutettuun hintaan alkaen 100€. Loppukauden kausikortin hinta on suhteutettu jäljellä olevien kotiotteluiden määrään samalla kaavalla kuin alkukaudesta myydyt koko kauden kausikortit!

Kaikki kausikorttivaihtoehdot hintoineen ja lisätietoineen löydät oheisen linkin takaa! https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/hifk-fotboll-kausikortit-2022-2994509/

Paikat loppukauden otteluihin voit varmistaa hankkimalla kausikortin jo tänään!