Skip to main content
Otteluinfo: HIFK–HJK 28.4. klo 18
Arvoisa yleisö,
huomenna torstaina 28.4 pelataan kauden ensimmäinen Stadin Derby HIFK:n ja HJK:n välillä klo 18 alkaen. Joukkueilla on ilo toivottaa kaikki katsojat tervetulleiksi otteluun. Alle on listattu yleisölle ohjeita, jotta ottelutapahtuma olisi kaikille mahdollisimman mukava ja sujuva.
– Portit avataan kello 17. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta vältämme ruuhkien muodostumista porteille, ja kaikki ehtivät ajoissa katsomoon ennen ottelun alkua. Toivomme, että yleisö saapuu paikalle viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.
– Huomioithan myös, että jokaiselle katsojalle suoritetaan portilla turvatarkastus.
– Anniskelukatsomolohkot eivät ole ottelussa käytössä. Katsomoon ei siten saa viedä alkoholijuomia, ei edes mukiin kaadettuna.
– Ethän tuo mukanasi minkäänlaisia pyroja/ilotulitteita, sillä ne ovat ottelutapahtumassa ehdottomasti kielletty.
– Katsojan on oltava tunnistettavissa koko ottelun ajan, joten kaikenlainen naamioituminen on kielletty. Kasvomaskin käyttäminen koronan vuoksi on kuitenkin sallittua. Ottelussa ei ole voimassa maskipakkoa.
– Stadion on sisäänkäynnin jälkeen täysin savuton. Lisäksi pyydämme huomioimaan, että pääsylippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn, eli portista ei pääse kulkemaan edestakaisin.
Tervetuloa viihtymään kauden ensimmäisen Stadin Derbyyn Bolt Arenalle! Lippuja voi ostaa osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/