Skip to main content

HIFK yhdessä Suomen World Vision ry:n kanssa kerää varoja Ukrainan lasten auttamiseksi hädän keskellä. Huutokaupassa myydään pelaajien pelipaitoja sekä muita fanituotteita. Alustan huutokaupalle tarjoaa huutokaupat.com! Kaikki tuotteet ovat nähtävillä palvelussa.

Huutamalla voi tukea Ukrainan hädässä olevia lapsia ja osallistua keräykseen hyvän asian puolesta. Samalla huudon voittaja saa itselleen upean muiston esimerkiksi pelipaidan muodossa.

Huutokauppa-ajatuksen alullepanija oli HIFK Fotboll Ab:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Pajunen, joka lahjoitti huutokaupattavat tuotteet.

– Ukrainan tilanne järkyttää meitä kaikkia. Yritin miettiä keinoa, jolla avun antamiseen saataisiin isompi joukko mukaan. Uskon, että HIFK-perheen jäsenet ja fanit ottavat huutokaupan omakseen ja löytävät tästä tavan auttaa Ukrainan kansalaisia, samalla saaden itselleen hienon HIFK-muiston.

Tervetuloa huutamaan ja osallistumaan keräykseen yhdessä sekä tukemaan World Visionin toimintaa Ukrainan lasten hyväksi!