Skip to main content
HIFKMiesten edustusjoukkueOtteluennakot

HIFK avaa kotikautensa – IFK M saapuu vierailulle

HIFK palaa Bolt Arenalle Veikkausliigan merkeissä, kun kauden kotiavaus potkaistaan käyntiin lauantaina 9.4 klo 18.

Vieraita joukkue saa Ahvenanmaalta, kun IFK Mariehamn saapuu Helsinkiin mittaamaan kotijoukkueen vireen kauden ensimmäisessä kotiottelussa. Molemmat joukkueet avasivat kautensa hieman mollivoittoisesti, kun HIFK kärsi katkeran tappion Seinäjoella SJK:n iskiessä aivan pelin lopussa kaksi maalia ja piti pisteet kotonaan 2-1 voitolla. Samaan aikaan IFK M tasasi pisteet FC Lahden kanssa pelaamalla maalittoman tasapelin. Lisäksi joukkue sai jobinpostia, kun Eero Tamminen ajettiin ottelussa ulos ja on näin ollen sivussa HIFK-kohtaamisesta. Molemmat joukkueet lähtevät otteluun vain voitto mielessä ja sitä myöten saisivat kauden ensimmäisen voittonsa.

Tilastojen valossa ottelusta on luvassa tasainen vääntö. Historian saatossa yksitoista liigakohtaamista on päätttynyt tasan ja viisi näistä 1-1.

Kotijoukkueen valmentajana toimiva Pedro Henrique kommentoi HIFK:n valmistautumista lyhyesti ja uskoo joukkueen mahdollisuuksiin:

– Joukkueen harjoitusviikko on ollut tosi hyvä ja haluamme ehdottomasti avata pistetilimme.

HIFK:n valmistatuminen otteluun on sujunut siis hyvin, eikä pelaajaringissä ole muutoksia sitten viime viikon ottelun, lukuun ottamatta tällä viikolla sopimuksen tehnyttä Keaton Isakssonia. Viime viikon SJK:n ottelun pettymys pyritään kääntämään saman tien voitoksi ja sitä kautta voitokas tulos mahdollistaisi kauden alkamisen positiivisena. Samalla Henrique toivoi yleisön saapumista lehtereille ja sitä kautta mahdollistaisi HIFK:lle sen kuuluisan 12. pelaajan.

– Haluamme ehdottomasti saada hyvän tunnelman katsomoon, Henrique jatkaa.

Ottelu on katsottavissa Ruutu+-palvelussa klo 17:45 alkaen. Lisäksi paikan päälle toivotaan runsaslukuista yleisöä kannustamaan punaiset voittoon.

Otteluun voi ostaa lippuja osoitteessa Lippu.fi