Skip to main content

Bernardo Tavaresin valmennustiimiin kuuluneet Pedro Henriques ja MiguelDuarte jättävät HIFK:n.

Kumpikin ilmoitti jättävänsä tehtävänsä joukkueen valmennuksessa maanantaina FC Lahti -ottelun jälkeen. Sen sijaan maalivahtivalmentaja Roberto Rivelino jatkaa yhä tehtävissään.

– Tavares kokosi valmennustiimin eikä ole kovinkaan epätavallista, ettäpäävalmentajan vaihtumisen jälkeen myös taustatiimi vaihtuu. Nyt setapahtui kaksikon omasta halusta, kertoo HIFK:n toimitusjohtaja JarnoSalmivuori.

– Hyväksyimme heidän eroanomuksensa eikä heillä ole enää vastuitajoukkueessa. Haluamme kuitenkin kiittää heitä siitä, että he olivatseuran palveluksessa päävalmentajan hakuprosessin ajan ja toivotammeheille onnea seuraaviin tehtäviin.

Tiistaina HIFK:n päävalmentajana aloittanut Mixu Paatelainen tuleetäydentämään joukkueen valmennusryhmää lähitulevaisuudessa.HIFK:n seuraava ottelu on vieraskentällä ensi perjantaina, kun joukkuekohtaa FC Hakan Valkeakoskella.