Skip to main content

HIFK:n kokenein pelaaja Beto odottaa uusinta derby-kokemustaan innolla.Beto on upealla urallaan kokenut useita derbyjä Euroopan kentillä, muttanyt on edessä ensimmäinen kokemus taistelusta Helsinginjalkapalloherruudesta.

– Olen pelannut kymmenittäin derbyjä eri maissa. Derby on aina erityinenpeli, mutta toisaalta se ei poikkea muista peleistä – jaossa on kolmepistettä. Tunnetta on paljon pelissä, mutta täytyy keskittyä olennaiseeneli kolmeen pisteeseen, Beto kertoi torstain ottelua ennakoivassamediatilaisuudessa.

– Ensimmäinen derbyni Suomessa. Tiedän että se on tärkeä molemmillejoukkueille ja kaupungille. Hieno kokea se ja odotan innolla sitä.

Tunnelmaa on varmasti luvassa. Tämän näkee myös lippuluukulla, sillälippuja on myyty lupaavan hyvin. Lippuja on kuitenkin vielä jäljellä,joten mikäli haluat nähdä paikan päältä Beton ja Mixu Paatelaisen, sekäuseamman HJK:n Huuhkajista tutun pelaajan, ensimmäisen Stadin Derdyn,toimi nopeasti.

Lippuja voi ostaa https://www.lippu.fi/artist/hifkfotboll/