Skip to main content

Lipunmyynti HIFK:n kotiotteluihin on alkanut. Nyt myynnissä ovat kotiotteluiden liput huhti-toukokuulle. Lippuja voi ostaa Lippupisteen sivuilta. Samasta paikasta löydät myös kausikortit otteluihimme.

Veikkausliigakauden molempien Stadin Derbyjen osalta seurat ovat yhdessä sopineet, että HIFK myy Bolt Arenan pohjoisen puolen liput ja HJK myy eteläisen puoliskon. Myös mahdollisessa kolmannessa Derbyssä menetellään samoin. Derbyt pelataan tämänhetkisen otteluohjelman mukaisesti torstaina 28.4. ja maanantaina 5.9. Voit siis ostaa liput kumpaankin Derbyyn Lippupisteen kautta. Syksyn Derbyn liput tulevat myyntiin myöhemmin.

HIFK:n veikkausliigakauden ensimmäinen kotiottelu pelataan 9.4., jolloin saamme IFK Mariehamnin vieraaksi Töölöön.

Nyt myynnissä ovat liput seuraaviin otteluihin:

9.4. HIFK – IFK Mariehamn

18.4. HIFK – FC Lahti

28.4. HIFK – HJK

23.5. HIFK – KuPS

29.5. HIFK – FC Honka

 

Hanki liput nyt!