Skip to main content

Fortuna Namputu on solminut pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa. Namputun sopimus kattaa kauden 2022. Namputu on raivannut tiensä reservijoukkueesta edustuksen riveihin. Viime vuonna kolmosdivisioonaa pelannut Namputu on tämän suhteen edelläkävijä, ja HIFK pystyy toivottavasti jatkossakin nostamaan reservijoukkueessa onnistuneita pelaajia aina Veikkausliigaan asti.

Fortuna Namputu.

 

Tino Palmasto on lähetetty lainalle Järvenpään Palloseuraan. HIFK toivoo Tinon saavan paljon hyviä kokemuksia, vastuuta ja runsaasti peliaikaa Ykkösestä.

Samalla HIFK tiedottaa purkaneensa neljän pelaajan pelaajasopimukset. Jo aikaisemmin kotimaahansa Portugaliin on palannut Andre Farinhá. Myös Nnaemeka Anyamelen sopimus on purettu. Joukkueen mukana hieman pidempään olleet nigerialaiset Michael John ja Sunday Dansu olivat erityisen lupaavia pelaajia, jotka eivät näin nopealla aikataululla ehtineet kuitenkaan päästä aivan Veikkausliigassa vaadittavalle tasolle. HIFK kiittää pelaajia heidän ajastaan seurassa ja toivottaa onnea ja menestystä jatkoon.

Mahdollisesti vielä kaksi pelaajaa lainataan alemmille sarjatasoille hakemaan peliaikaa.

HIFK:n kausi alkaa vieraspelillä SJK:ta vastaan 2.4. Kotiavauksessa 9.4. vierailulle tulee IFK Mariehamn. Liput myy Lippupiste.