Skip to main content

HIFK:n kapteenisto Veikkausliigan kaudelle 2022 on nyt vahvistettu. Joukkueen kapteenisto koostuu tällä kaudella viidestä jäsenestä, jotka ovat Jusif Ali, Jani Bäckman, Jukka Halme, Sakari Mattila ja Beto Pimparel.

– Meillä on tälle kaudelle monipuolinen kattaus kapteenistossa. Ryhmässä on nuoruutta ja kokemusta, ja sitä on kotimaasta ja ulkomailta. Mukana on uusia hahmoja ja seurassa pidempään pelanneita. Oikeastaan kapteenistossa on hyvä läpileikkaus siitä, mitä koko meidän joukkueemme tällä kaudella on. Kapteeneistamme löytyy erilaista johtajuutta, toiset ovat enemmän äänessä ja toiset johtavat enemmän esimerkillä, kertoo joukkueenjohtaja Olli Orvasto.

Kapteeniston nuorempaa osastoa edustaa toista kauttaan HIFK:ssa pelaava Jusif Ali.

– Tuntuu hyvältä edustaa HIFK:ta myös vähän eri tavalla kuin vain pelaajana. On hienoa huomata, että niin seura kuin valmentajat ja pelaajatkin luottavat minuun. On kunnia olla näiden kokeneempien pelaajien mukana kapteenistossa, ja tietysti saan heiltä oppia siihen, millaista on johtaa ja edustaa seuraa kentällä sekä sen ulkopuolella. Odotan innolla kauden alkua, ja sitä, jos vaikka pääsisin pitämään Veikkausliigassakin kapteeninnauhaa käsivarressani, sanoo Ali.