Skip to main content

5.3.2022 klo 14.45 SJK – HIFK 1-0

Maalit:
45+5’ Dunwoody J.

Avauskokoonpanot
SJK: Uusitalo; Atakayi, Dunwoody, Hetemaj, Hänninen, Jervis, Kaukua, Monreal, Andrade, Tikkanen, Valencia
HIFK: Beto; Palmasto, Nikki, Klinkenberg, Hing-Glover, Sáez, Malolo, Puro, Eremenko, Kujanpää, Lutumba-Pitah

HIFK kohtasi Liigacupin puolivälierässä SJK:n Seinäjoen Wallsport Areenalla. Ottelu oli kovaa kamppailua, josta lopulta SJK vei voiton 1-0 lukemin.

SJK tuli heti alkuun vahvasti päälle. Painostus poiki kulmapotkun heti alkuun, ja jälkitilanteesta SJK sai vielä toisen tilanteen aikaiseksi. HIFK:n maalilla debytoinut Beto joutui myös esittämään heti hyvän torjunnan. Neljännellä minuutilla HIFK:kin sai jo hyvän tilanteen aikaiseksi vasemmalta laidalta, mutta Eetu Puron kääntö maalin eteen ei tavoittanut omia pelaajia.

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin peräti seitsemän varoitusta, joista viisi nousi kotijoukkueelle. Tilanteisiin tultiin kovaa, eikä tuomari epäröinyt nostaa lappuja. Tino Palmasto jouduttiin ottamaan vaihtoon loukkaantumisen vuoksi.

Toisella jaksolla jatkettiin samalla tyylillä, ja lappuja nousi molemmille joukkueille. Reilun tunnin pelin jälkeen tilanne kuitenkin hieman rauhoittui varoitusten osalta. Samalla alettiin nähdä vaihtoja, ja HIFK otti kentälle Puron tilalle Jusif Alin. Hetkeä myöhemmin Fortuna Namputu korvasi Pipe Sáezin ja samalla debyyttinsä HIFK-paidassa pääsi tekemään Eero Markkanen, kun Aatu Kujanpää otettiin vaihtoon.

Tappion myötä tähtirintojen matka Liigacupissa päättyy. SJK jatkaa matkaa kohti välierää, jossa se kohtaa FC Hongan. Honka kukisti HJK:n omassa puolivälierässään maalein 3-1 aiemmin tällä viikolla. HJK peluutti ottelussa Klubi 04:n miehistöä.

HIFK pääsee hakemaan revanssia jo alle kuukauden päästä, kun edessä on sama reissu Seinäjoelle Veikkausliigan avauskierroksella. Huhtikuun 2. päivänä pelattava ottelu käydään OmaSp Stadionilla kello 17 alkaen.

Kotiavauksessa huhtikuun 9. päivänä Bolt Arenalle saapuu vieraaksi Liigacupissa kaatunut IFK Mariehamn. Ottelu alkaa kello 18.

 

Liput kauden matseihin vielä hankkimatta? Hanki kausikortti tai yksittäiset otteluliput Lippupisteeltä!