Skip to main content

Veikkausliigan otteluohjelma on nyt julkaistu. HIFK avaa veikkausliigakautensa vieraskentällä SJK:ta vastaan lauantaina 2.4. kello 17.00. Ensimmäinen kotiottelu pelataan viikkoa myöhemmin lauantaina 9.4. kello 14.00, kun Bolt Arenalle saapuu vieraaksi IFK Mariehamn.

– On tärkeää saada hyvä aloitus kauteen. Meillä on vielä pari kuukautta aikaa valmistautua, rakentaa joukkuetta ja muokata pelitapaa. Pelitapamme muotoutuu valmennustiimin ja pelaajien yhteisestä kokonaisuudesta. Nyt keskitymme siihen ja joukkueen rakennustyöhön, ja ehdimme tutustua vastustajien peliin paremmin vielä lähempänä ottelua, sanoo HIFK:n päävalmentaja Bernardo Tavares.

Tavares on otteluohjelmaan tyytyväinen. Reissaaminen on osa jokaisen Veikkausliigassa pelaavan joukkueen arkea.

– Meidän pitää pelata kaikkia vastaan, ja joskus se voi tarkoittaa reissaamista lyhyemmillä lepoajoilla. Näitä tilanteita tulee kaikille joukkueille. Nyt on tärkeintä, että olemme valmiita kun kausi alkaa.

Veikkausliigakauden ensimmäinen Stadin Derby on HIFK-HJK, joka pelataan torstaina 28.4. kello 18.00. Toinen Derby pelataan syyskuun puolella.

– Stadin Derbyt ovat otteluita, joista todella haluan nauttia. Tiedän, että peli on erityinen faneille, pelaajille ja tälle seuralle. Tähän otteluun pitää valmistautua hyvin ja huolehtia esimerkiksi siitä, että pelaajat ovat huippukunnossa. Haluamme näyttää faneillemme parasta HIFK:ta ja tehdä heidät ylpeiksi.

– Näin aiempien Derbyjen tunnelmaa netistä, ja nämä ovat ehdottomasti Veikkausliigan ja Suomen isoimpia otteluita. On hienoa päästä mukaan tapahtumaan valmentajan roolissa.

Runkosarjan viimeinen ottelu pelataan 10. syyskuuta, jolloin AC Oulu matkaa Bolt Arenalle vieraaksi.

Älä enää odota, vaan hanki kausikorttisi nyt verkosta tai käymällä Lippupisteen myyntipisteellä!

HIFK:n otteluohjelman löydät kotisivuiltamme ja Veikkausliigan otteluohjelman kokonaisuudessaan Veikkausliigan sivuilta.