Skip to main content

Veikkausliigan ohjelma julkaistiin perjantaina 4.2. Jani “Bäri” Bäckman oli ehtinyt tutustua ohjelmaan ja antoi omat kommenttinsa siitä.

– Just vilkaisin ohjelmaa ja ihan mukavalta näyttää. Aika paljon lauantaipelejä, ja se on positiivista. Ihan hyviä kellonaikoja peleille, ja mukavan näköinen sykli, sanoo Jani Bäckman.

HIFK:n osalta Veikkausliigan kauden ensimmäinen ottelu on vieraissa SJK:ta vastaan.

– SJK on tietenkin tuttu menneiltä vuosilta ja hyvä aloitusmatsi minun mielestäni.

Stadin Derbyt ovat kotimaisen futiskalenterin osalta yksiä mielenkiintoisimmista tapahtumista. Ensimmäinen tämän kauden kohtaaminen pelataan vielä huhtikuun puolella.

– Stadin Derbyiltä toivon, että rajoitukset on saatu pois ja saadaan tupa täyteen.

Kauteen Bäri on lähdössä luottavaisin mielin. Veikkausliigan kärkipään joukkueiden hän uskoo pysyvän pitkälti samoina, kuin viime vuonna.

– Meillä on kasassa yllätysvalmis nippu. Eiköhän liigassa aika lailla samat kärkipään joukkueet tule olemaan. Tiedossa on varmasti tiukkaa taistelua pääsystä kuuden parhaan joukkoon. Tässä vaiheessa tietysti vähän vielä hankala arvioida voimasuhteita. Tasainen kausi kuitenkin varmaan tulossa.

Stadin Derbyjen ulkopuolelta mieluisinta vastustajaa mies miettii tovin.

– Honka-pelit ovat yleensä ihan kivoja. Myös SJK:ta vastaan on aina kiva pelata, joten avausmatsia odotan kovasti senkin takia. Toivottavasti nähdään faneja kauden ekassa pelissä ja laitetaan Klopit kyykkyyn!

Hongan kohtaamista Bäri saa odotella toukokuun lopulle, mutta SJK:n kimppuun päästään heti kauden avauksessa.

 

Kausikortit kannattaa hankkia viimeistään nyt! Ostaminen onnistuu Lippupisteen nettisivuilta tai käymällä Lippupisteen myyntipisteellä. HIFK:n otteluohjelma kaudelle 2022 löytyy sivuiltamme.