Skip to main content
HIFKMiesten edustusjoukkue

Fitness24Sevenistä HIFK:n uusi yhteistyökumppani

Fitness24Seven on kuntosaliketju, joka toimii kolmella eri mantereella, viidessä eri maassa. Heidän visionaan on johdattaa ihmisiä kohti terveellisempää elämäntapaa.

– HIFK Fotboll on ollut meillä asiakkaana jo pitkään, joten sen pelaajat ja toiminta ovat tulleet sitä kautta tutuiksi. Paljon on käynyt seuran väkeä treenaamassa jo aiemmin. Kumppanuuteen oli siksi helppo tarttua, kertoo Fitness24Sevenin Suomen maajohtaja Anni Anttonen.

Fitness24Sevenin konsepti lähtee siitä, että jokaisen tulisi pystyä treenaamaan mihin aikaan tahansa. Mahdollisuus tähän tulisi löytyä läheltä kotia tai työpaikkaa ja tämä tulisi tarjota puoleensavetävällä hinnalla.

– Tarkoituksenamme on keskittyä siihen, että kaikilla on mahdollisuus treenaamiseen ja terveelliseen elämään. Haluamme tarjota sen jokaiselle, ihan vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. Senkin takia tämä on hauska yhteistyö, että pääsemme näyttämään, että meidän palvelumme todella toimivat myös huippu-urheilijoille.

Sen lisäksi, että yritys toimii useissa maissa ja vuorokauden ympäri, sille on tärkeää, että jäsenet voivat treenata millä tahansa Fitness24Sevenin saleista ilman lisämaksuja. Myös ryhmäliikuntatunnit kuuluvat hintaan.

– Odotamme hyvää ja pitkää yhteistyötä. Haluamme olla tukena siinä, että joukkue menestyy ja pääsee harjoittelemaan aina kun sille on tarve. Suurin osa toimipisteistämme on Helsingissä, joten siksikin HIFK on luonnollinen kumppani. Ja tietysti pelaajat voivat käyttää palveluitamme muuallakin Suomessa, vaikka lomamatkoilla ollessaan.

Fitness24Sevenillä työskennellään kunnianhimoisesti kohti jatkuvaa kehitystä ja laajenemista. Tärkeää on katsoa asioita pitkällä aikavälillä ja tehdä päätöksiä sen mukaan. Organisaation perustana on ihmisten auttaminen kohti terveellisempää elämää, ja se on muutos, joka ei tapahdu hetkessä.

– Edullinen hinta ja hyvä tavoitettavuus ovat toimintamme kulmakiviä. Huippu-urheilun tukeminen kiinnostaa meitä, ja myös se, miten pelaajat voivat inspiroida niin sanottuja tavallisia asiakkaita. Näin voidaan levittää urheilun ilosanomaa. Se on meille tärkeää. Haluamme, että kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi saleillemme.

HIFK:lla iloitaan sopimuksen syntymisestä.

– Saimme muutettua aiemman asiakkuussuhteen kumppanuudeksi, se on aina loistava juttu. Pääsimme vielä sopimaan saman tien kahdesta vuodesta. Fitness24Sevenin palvelut ovat joukkueelle jo tuttuja, ja hyvin on homma toiminut tähän asti. On myös huippuetu, että sali löytyy muistakin kaupungeista ja jopa ulkomailta tarvittaessa, sanoo HIFK:n liiketoimintajohtaja Juhani Tähkävuori.

Oman salikorttisi voit hankkia Fitness24Sevenin sivuilta!