Skip to main content

HIFK Fotboll AB haluaa jatkossa korostaa vastuullisuutta kaikessa toiminnassaan entistä enemmän, ja siksi työtä koordinoimaan perustettiin työryhmä. Vastuullisuuden huomiointi on jatkossa oleellinen osa toimintastrategiaa ja näin seura pyrkii omalla tekemisellään osallistumaan vastuullisuuden ja eettisen toimintakulttuurin vahvistamiseen suomalaisessa jalkapallomaailmassa. HIFK myös tunnistaa urheilun suuren yhteiskunnallisen roolin ja haluaa osallistua keskusteluun myös vastuullisuuden näkökulmasta.

– Moni ajattelee etiikasta jotenkin niin, että kunhan nippa nappa vaikka rimaa hipoen toimitaan lain paremmalla puolella, niin ollaan hyviä. Niin se ei mene. Vastuullinen toiminta edellyttää sisäistämistä, asennetta, kasvamista ja uutta ajattelua. Se edellyttää sitoutumista siihen, että olemme voittajia sekä kilpailussa että rehellisyydessä ja kunnioituksessa, sanoo Tapio Aaltonen, uuden vastuullisuustyöryhmän jäsen.

Työryhmän käynnistäjinä toimivat Tapio Aaltonen, Olli-Veikko Kurvinen, Aleksi Pajunen ja Janne Räsänen.