Skip to main content

HIFK on solminut kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen Mosawer ”Mosku” Ahadin kanssa. Sopimus sisältää myös option seuraavalle kaudelle 2023. Kaudeksi 2021 IFK:hon siirtynyt 21-vuotias suomalais-afganistanilainen laituri Ahadi teki Veikkausliigadebyyttinsä FC Hongan paidassa kaudella 2018 ja viime kaudella IFK:ssa hän pelasi kolmessa Suomen Cupin ottelussa ja 16 Veikkausliigaottelussa.

– Minulla on todella hyvät fiilikset jatkosopimuksestani! Aloitimme keskustelut jatkosta urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin kanssa ennen kauden loppua ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Odotan innolla tulevaa kautta ja henkilökohtaiset tavoitteeni on tehdä lopullinen läpimurto Veikkausliigassa ja mahdollisimman paljon tehopisteitä alkavalla kaudella, Ahadi kommentoi.

HIFK:n joukkueen rakentaminen etenee ja luvassa on lisää sopimusuutisia! Varmista paikkasi tulevan kauden kaikissa kotiotteluissa hankkimalla kausikorttisi jo ennen uutta vuotta alennetuin hinnoin Lippupisteeltä!

HIFK:n sopimustilanne 23.12.2021
Sakari Mattila (2022)
Jusif Ali (2022)
Felipe Sáez (2022)
Macario Hing-Glover (2022)
Jani Bäckman (2022)
Mosawer Ahadi (2022)