Skip to main content

Kuun vaihteessa Stadin Tähdet Oy Ab nousi HIFK Fotboll Ab:n pääomistajaksi, jonka alla toimivat liiketoiminnan harjoittajat sekä eri alan yrittäjät Heikki PajunenMirka Lod, Janne RäsänenHeikki Lehmuskoski ja Jan Holst sekä muita pienempiä sijoittajia. Omistajaportaassa tapahtuneiden muutosten lisäksi myös HIFK Fotboll Ab:n hallitukseen nousi uusia kasvoja Pajusen, Räsäsen ja Lehmuskosken lisäksi, kun Tero Karhu, Jan Waldén sekä Sami Verno nimitettiin hallitukseen kehittämään seuran toimintaa tulevaksi kaudeksi. Viime vuodelta työtä hallituksessa jatkoi Peter Standertskjöld-Nordenstam. Uusien omistajien johdolla talous on nyt saatu tasapainotettua ja organisaatio on valmis ottamaan tärkeitä askelia kohti kokonaisvaltaista kehitystä.

HIFK Fotboll Ab:n pääomistajat ovat kuulleet ja koonneet kuluneiden viikkojen aikana kehitysideoita ja kannattajien toiveesta pääomistajat halusivat ensitöikseen tuoda uusia HIFK-tuotteita valikoimaan. Tämän tuloksena HIFK sai kahta eri väristä huppupaitaa sekä T-paitaa tähtilogolla varustettuna. Uudet sekä vanhat tuotteet, kuten pelipaidat, pipot, lippikset, kaulahuivit ja avaimenperät ovat myynnissä huomenna torstaina 16.12. klo 14-18 sekä tiistaina 21.12. klo 15-19 järjestettävässä joulun pop-up myymälässä. Pop-up myymälä järjestetään HIFK:n toimistolla osoitteessa Döbelninkatu 2.

Kannattajatuotteiden lisääminen oli ensiaskel pääomistajien panoksesta ja HIFK Fotboll Ab tiedottaa tulevasta strategiasta sekä joukkueen tilanteesta lähitulevaisuudessa. HIFK:n pääomistajat sekä koko HIFK Fotboll Ab:n hallitus vastaanottavat mielellään kehitysideoita kautta 2022 silmällä pitäen. Kunkin jäsenen tavoittaa sähköpostilla etunimi.sukunimi[at]hifkfotboll.fi.