Skip to main content

HIFK:n monivuotinen kapteeni Hannu Patronen päättää pelaajauransa 37-vuotiaana. Kausi 2021 HIFK:ssa jää näin ollen topparin viimeiseksi Patrosen siirtyessä kohti uusia haasteita valmentajana uudessa seurassa.

Patronen siirtyi HIFK:hon kaudeksi 2019 ja toimi joukkueen kapteenina siirtymisestään asti. Kokenut toppari pelasi HIFK:ssa kolmen kauden ajan edustaen joukkuetta 46 ottelussa Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa. Patronen toimi kuluneella kaudella myös KL Sportin kummipelaajana.

Aiemmin urallaan myös Ruotsin ja Norjan pääsarjoissa pelannut Patronen on voittanut kerran Ruotsin mestaruuden ja kaksi kertaa Cupin mestaruuden Helsingborgs IF:ssä pelatessaan. Suomessa hän voitti mestaruuden kahdesti ja Cupin mestaruuden kerran HJK:n rivistössä.

Patronen toi HIFK:hon pelaajakokemuksen lisäksi omaa osaamistaan seuran taustojen kehittämiseen. Patronen on pelaamisen ohella toiminut HIFK:ssa urheilutoimen kehittäjänä ja suoritti kauden 2020 aikana UEFA B-valmennuskoulutuksen. Jo päättyneellä kaudella Patronen oli mukana myös HIFK:n Veikkausliigajoukkueen valmennustiimissä.

Koko HIFK:n organisaatio onnittelee Patrosta menestyksekkäästä urasta ja kiittää yhteisistä vuosista HIFK:ssa.

Onnea sekä menestystä tulevaisuuden haasteisiin Hannu!