Skip to main content

HIFK:n kunniapuheenjohtaja Gary Sundberg täyttää tänään 80 vuotta. Sundberg debytoi HIFK:n edustusjoukkueessa 17 vuoden ikäisenä vuonna 1959. Sundbergin viimeinen kausi jalkapallon huipputasolla vuonna 1966 jäi myös hänen parhaakseen, kun Sundberg teki yhteensä 11 maalia 17 ottelussa ja oli näin ollen HIFK:n paras maalintekijä Mestaruussarjassa. Kaiken kaikkiaan Mestaruussarjaotteluita hänelle kertyi 57 joissa hän teki yhteensä 18 maalia. Entinen huippuhyökkääjä pelasi IFK:ssa vielä kaksi kautta Suomisarjassa ja lopetti pelaajauransa kauden 1979 jälkeen pelattuaan mm. Grankullan IFK:ssa sekä Ljunga IF:ssä. Pelaajauransa jälkeen Sundberg oli aktiivisesti mukana HIFK:n järjestötoiminnassa mm. jalkapallojaoston puheenjohtajana.

Koko HIFK onnittelee jalkapallon kunniapuheenjohtajaa merkkipäivänä!