Skip to main content

HIFK:n junioriorganisaatio saa täydennystä, kun Sari Ervasti-Conti aloittaa tehtävänsä U11-U15 kilpajoukkueiden fyysisenä valmentajana kaudella 2022. Ervasti-Conti omaa yleisurheilutaustan seitsenottelijana ja yleisurheiluvalmentajana hän on toiminut vuodesta 1982 ja pitää hallussaan yleisurheiluvalmentajan A-lisenssiä.

– Jalkapallon pariin ajauduin vuonna 2005, kun omat lapseni alkoivat harrastamaan jalkapalloa omissa joukkueissaan. Siellä kaivattiin tietysti vanhempia mukaan toimintaan ja aloin käymään samanaikaisesti jalkapallokursseja. Keskityin kuitenkin erityisesti fyysiseen valmentamiseen ja nuorten yleisatleettisuuden kehittämiseen ja ylläpitämiseen, Ervasti-Conti kertoo.

Jalkapallopiireissä jo 16 vuoden ajan toiminut Ervasti-Conti toimii päivätöissään myös lasten kanssa ja odottaa alkavia työtehtäviään IFK:ssa suurella innolla.

– On ihana päästä tekemään töitä nuorten kanssa myös HIFK:ssa. Haluan olla kaiken tasoisten pelaajien apuna ja saavuttamassa heidän omia tavoitteitaan ja omaa henkilökohtaista huippuaan, Ervasti-Conti sanoo.

– Olen halukas oppimaan edelleen uutta, ja koenkin, että tällä roolilla on myös minulle paljon annettavaa. Odotan kovasti, että pääsen kehittymään työssäni IFK:ssa, Ervasti-Conti lisää.

Tervetuloa mukaan Sari!