Skip to main content

HIFK on solminut kaudelle 2022 valmentajasopimuksen Levan Lomidzen kanssa. 35-vuotias georgialainen siirtyy HIFK U20-joukkueen päävalmentajaksi, sekä HIFK U17-joukkueen valmentajaksi Umid Dibachyn rinnalle. Lomidzen on pelannut itse maalivahtina urallaan esimerkiksi KTP:ssä.

– Neljä vuotta sitten lopetin jalkapallon pelaamisen ja aloitin valmentajaurani. Olen suorittanut UEFA B-lisenssin ja saan pian myös UEFA A-lisenssin päätökseen, Lomidze kertoo.

HIFK jatkaa IFK Metodologian mukaista junioriorganisaation kehitystyötä ja kiinnittää pitkän tähtäimen valmentajia juniorijoukkueisiin. Lomidze on innoissaan uusista haasteista IFK:lla.

– Olen todella iloinen aloittaessani valmentamisen HIFK:ssa! On hienoa olla osa perinteikästä seuraa, mutta koen myös vastuuta siitä. Olen motivoitunut tekemään hyvää tulosta seurassa ja tulin tänne voittamaan, Lomidze sanoo.

– Tavoitteeni on auttaa nuoria HIFK pelaajia kehittymään ammattipelaajiksi ja etenemään aina Veikkausliigajoukkueeseen asti, Lomidze lisää.

Tervetuloa HIFK:hon Levan!