Skip to main content

Jalkapallokauden ollessa lopuillaan, HIFK:n futsaljoukkueet ovat pääsemässä vasta ottelurytmiin, kun naisten joukkue potkaisi oman kautensa käyntiin Futsal-Liigassa jo lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Naiset taipuivat harmittavaan 0-1 tappioon kauden avausottelussaan Ilvestä vastaan, mutta jo seuraavasta kahdesta kohtaamisesta HIFK on haalinut täydet pistepotit ensin FC Halikon vieraana ja sitten GFT:tä vastaan. Naiset niittasivat kummassakin ottelussa viisi maalia päästämättä yhtäkään omiin. Naisten otteluohjelman löydät täältä.

HIFK:n päävalmentaja Ilkka ”Bruno” Somero on ollut luonnollisesti tyytyväinen omiensa otteisiin voitokkaissa otteluissa, mutta näkee myös kehitettävää joukkueen pelissä.

– Derbyvoitto GFT:tä vastaan maistuu aina hyvältä ja peliesitys oli ottelussa sellainen, että väkisinkin on oltava ylpeä meidän pelaajista. Kausi on kuitenkin vasta alussa ja töitä riittää tehtäväksi, pelissä on valtavasti yksityiskohtia, joissa meidän on parannettava, Somero sanoo.

HIFK:n miesten futsaljoukkue aloittaa oman kautensa tulevana viikonloppuna Ykkösessä Pirkkolan Palloiluhallissa lauantaina 23.10. FC Kiistoa vastaan klo 18:00. Koko otteluohjelman löydät Palloliiton tulospalvelusta.

– Joukkue on muuttunut paljon edelliskauteen verrattuna, mutta elokuun alussa alkanut valmistautuminen on edennyt suunnitellusti, ja uudet pelaajat ovat sisäistäneet hyvin pelisysteemimme, miesten joukkueen päävalmentaja Joonas Heino kertoo.

Heino kertoo, että joukkue on hyvin pitkälti valmis tulevaan kauteen, mutta jokunen pelaajasopimus saatetaan vielä tehdä. Joukkue tekee lisäksi yhteistyötä GFT:n kanssa, joka takaa sen, että otteluissa on laadukas pelaajamateriaali käytössä.

HIFK:n kausikorttimyynti kaudelle 2021-2022 on edelleen käynnissä ja kausikortit kummankin futsaljoukkueiden kotiotteluihin maksavat 40 euroa/kpl. Voit myös tilata HIFK:n miesten ja naisten kotiottelut sisältävän Total Futsal-kausikortin hintaan 70 euroa/kpl. Kausikorttimyynti käydään HIFK:n futsalin verkkokaupassa.

Futsaljoukkueiden edesottamuksista ja muista uutisista voit lukea kauden aikana futsalin nettivisuilta osoitteesta futsal.hifkfotboll.fi.