Skip to main content

HIFK-Valtti sunnuntaina 10.10. klo 17:30, Töölön Pallokentän 1 tekonurmi

Naiset saavat sunnuntaina vieraakseen Itä-Helsingin Puotinkylän Valtin, jotka edellisessä kohtaamisessaan HIFK:ta vastaan hävisivät täpärästi kotikentällään lukemin 3-4. Valtin nuori ja taitava joukkue oli yllättää HIFK:n, kun elokuun ottelussa illan kotijoukkue pääsi 3-1 tilanteesta tekemään kaksi kavennusmaalia ja 10 minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua tilanne oli vielä tasan 3-3. Hanna Halonen onnistui kuitenkin iskemään voittomaalin 89’ peliminuutilla vieden HIFK:n kauden kuudenteen voittoonsa.

Puotinkylän Valtti neljännellä sijalla 28 pisteellä kuusi pistettä HIFK:n perässä. HIFK:lla on myös tällä hetkellä parempi maaliero, jonka turvin HIFK pitää pahimmassa tapauksessa Valtin perässään. Valtti on kahdessa edellisessä ottelussa pelannut tasan 1-1- Gnistania vastaan ja hävinnyt 0-1 EPS:n vieraana. Illan kotijoukkueella taas on kahdesta edellisestä ottelustaan taskussa täydet 6 pistettä, ensin Loviisaa vastaan numeroin 8-2 ja sitten Gnistania vastaan 0-4.

HIFK:lla on jännittävä ottelu edessään, sillä naiset voivat varmistaa nousunsa jo seuraavassa ottelussa voitolla.

Tuleva sunnuntain 10.10. ottelu pelataan Töölön Pallokentän 1 tekonurmella klo 17:30. Nähdään siellä!