Skip to main content

HIFK-EBK/2 5.9. klo 18:00 Pirkkolan nurmi

Torstaille 26.8. merkityn naisten Kolmosen ottelun Kasiysi/Hiki – HIFK siirryttyä myöhempään ajankohtaan HIFK:lla on ollut kahden viikon mittainen tauko otteluista viimeisen EPS-kohtaamisen jälkeen. Naiset pääsevät taas tositoimiin tänä sunnuntaina, kun IFK saa vieraakseen lohkon yhden neljästä espoolaisjoukkueista EBK/2:n EBK:lla on IFK:n tapaan vielä kaksi runkosarjan ottelua jäljellä ennen loppusarjoja ja espoolaiset ovat tällä hetkellä kahdeksannella sijalla hävittyään yhteensä viisi ottelua, pelaten kerran tasan MPS:ää vastaan ja voittaen Kasiysi/Hikin, FC Viikingit sekä LoPan. Espoolaisilla pisteitä on 10, kun HIFK pitää toista sijaa sarjataulukossa 22 pisteellä. EBK/2:n paras maalintekijä Venla Ristola on viimeistellyt lähes puolet EBK:n maaleista tällä kaudella, eli yhteensä seitsemän osumaan kahdeksassa ottelussa. Maaleja tuleva vierasjoukkue on päästänyt tällä kaudella yhteensä 25.

Naisten seuraava ottelu pelataan Pirkkolan nurmella sunnuntaina 5.9. klo 18:00 EBK/2 vastaan.