Skip to main content

Veikkausliigakausi 2021 jatkuu runkosarjan jälkeen kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjalla ja sijoille 7.-12. päätyneiden joukkueiden Haastajasarjalla. Loppusarjoihin lähdetään runkosarjassa saavutetuista pisteistä.

Mestaruussarjan voittaja on Suomen mestari ja saa myös paikan ensi kauden Mestarien liigan karsintaan. Sijoille 2.-3. päätyvät joukkueet sekä Suomen Cupin mestari saavat paikan Konferenssi-liigan karsintaan. KuPS on cupin mestari kuluvalta kaudelta, joten mikäli kuopiolaiset sijoittuvat Mestaruussarjassa sijoille 1.-3., myös neljänneksi sijoittuva joukkue saa paikan Konferenssiliigan karsintaan.

Molemmat loppusarjat käynnistyvät jo tulevana viikonloppuna. Runkosarjasta on pelaamatta vielä torstaina 30.9. ottelu FC Haka – HIFK, joka saattaa vaikuttaa runkosarjasijoituksiin ja Haastajasarjan osalta myös kotiotteluiden määrään, mikäli Haka nousee sijalta 10. sijalle 9.

Mestaruussarjan osalta rästiottelun tulos ei kuitenkaan vaikuta koti-/vierasotteluihin ja ohjelma sen osalta on nyt jo valmiina. Mestaruussarjassa pelataan yksinkertainen sarja, jossa sijoille 1.-3. runkosarjassa sijoittuneet saavat kolme kotiottelua ja muut kaksi kotiottelua. Ohjelma on rakennettu valmiin runkosarjasijoituksiin perustuvan kaavion pohjalta.

Lipunmyynti HIFK:n kotiotteluihin sekä vierasderbyyn käynnistyy lähiaikoina Lippupisteen kanavissa.

HIFK:n ottelut Mestaruussarjassa:
Su 3.10. klo 17.00 FC Inter – HIFK, Turku
La 16.10. klo 17.00 HIFK – SJK, Bolt Arena
La 23.10. klo 17.00 KuPS – HIFK, Kuopio
Ke 27.10. klo 18.30 HJK – HIFK, Bolt Arena
Su 31.10. klo 17.00 HIFK – Ilves, Bolt Arena