Skip to main content

Eilisen tasapelin myötä HIFK varmisti paikkansa Veikkausliigan yläloppusarjassa ja samalla myös paikan ensi kauden Veikkausliigassa. Tästä syystä voimme tänä vuonna laittaa seuraavan kauden kausikortit poikkeuksellisen aikaisin myyntiin – jo tänään.

Nykyiset kausikorttilaiset voivat käydä uusimassa kausikorttinsa kirjautumalla tililleen osoitteessa hifkfotboll.lippu.fi. Viime kauden kausikorttilaisille on tarjolla kausikortteja erikoishintaan aina käynnissä olevan kauden päättymiseen asti. Alla näkyvät hinnat ovat ainoastaan voimassa mainitussa kausikorttiportaalissa.

Jos sinulla ei ollut tällä kaudella kausikorttia, mutta haluat sellaisen seuraavalle kaudelle, voit tehdä tilauksesi vaikka heti osoitteessa lippu.fi/hifkfotboll.
Kaikki hinnat muuttuvat vuodenvaihteessa. Tämän kauden kausikorttilaisten paikat pidetään varattuna heille vuodenvaihteen asti. Sen jälkeen paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.

Kaikille kausikortin ostaneille tullaan lähettämään uudella 125-vuotisjuhlalogolla varustettu kausikortti.

Hinnat

Uusiminen kun kausi vielä käynnissä
Tarjolla vain tämän kauden kausikorttilaisille, jotka uusivat korttiinsa hifkfotboll.lippu.fi-portaalissa kauden ollessa käynnissä.
VIP 655 €
Premium Pääkatsomo 220€
Pääkatsomo 180€
Klacken 105€

27.9. – 31.12.2021
VIP 755 €
Pääkatsomo Premium 250€
Pääkatsomo 200€
Klacken 120€

1.1.2022 –
VIP 855 €
Pääkatsomo Premium 275€
Pääkatsomo 225€
Klacken 140€