Skip to main content

Aluehallintavirasto vahvisti viime viikolla, että voimassa olevia rajoituksia ei muuteta, vaan 50 henkilön lohkot ovat edelleen voimassa myös tulevissa otteluissa.

Tämä tarkoittaa sitä, että HIFK:n kotiotteluissa SJK:ta (tiistaina 7.9. 18:30) sekä AC Oulua (lauantai 11.9. 17:00) vastaan on käytössä merkittäviä erikoisjärjestelyitä. Kaikkien kausikorttilaisten on jälleen lunastettava paikkansa otteluun erikseen.

Katsojien sisäänpääsy otteluun on Aluehallintoviraston määräysten vuoksi porrastettu. Eri lohkojen sisäänpääsyajat on merkitty oheiseen karttaan. Lisäksi ravintoloiden palvelujen käyttöajat ovat porrastettu lohkoittain.

Kausikorttilaiset tulevat tällä viikolla saamaan erillisen lippulinkin sähköpostitse korvaavien lippujen lunastusta varten. Fyysiset kausikortit eivät siis ole voimassa sellaisinaan 7.9. tai 11.9. pelattavassa kotiotteluissa.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, / 0600-900 900.