Skip to main content

HIFK-FC Loviisa 15.8. klo 18:00 Pirkkolan Nurmi

Naiset kohtaavat sunnuntaina kahdeksannessa sarjaottelussaan viime kaudella samassa lohkossa pelanneen FC Loviisan, joka pitää tällä hetkellä paikkaansa neljäntenä sarjassa 12 pisteellä kuuden ottelun jälkeen. Edellisen vastuksen Valtin tavoin, joukkue on hyvin nuori ja osa pelaajista pelaa myös B-tyttöjen joukkueessa. Viime kaudella 2020 joukkueet kohtasivat kerran, jolloin IFK nappasi selkeän voiton otteluviikonlopun päätteeksi, kun punapaidat pelasivat ensin perjantaina Keravalla voitokkaasti 0-4 ja sitten heti sunnuntaina Loviisassa numeroin 0-8. Viikonlopun vastus pelasi tuolloin alemmassa loppusarjassa välttäen pudotuksen Neloseen sijoituttuaan toiseksi kuuden joukosta. Tällä kaudella loviisalaiset ovat voittaneet neljä ottelua ja taipuneet tappioon kahdesti EPS:ää vastaan ja sitten Gnistanin vieraana. Edelliset kaksi ottelua sunnuntain vierasjoukkue on kuitenkin voittanut tehden yhteensä yhdeksän maalia päästämättä ainuttakaan omiin FC Viikinkejä sekä EBK/2:sta vastaan. FC Loviisan maalintekijöinä pääsääntöisesti ovat olleet neljä osumaa upottanut Matilda Hovi ja kolmesti osuneet Lina Kiljander, Lotta Matsson sekä Wilma Huhtanen.

Tälläkin kaudella naisten Kolmosessa pelataan yksinkertainen sarja, jonka jälkeen joukkueet pelaavat kuuden joukkueen ylemmässä ja alemmassa loppusarjassa. HIFK:lla on runkosarjassa enää neljä ottelua jäljellä ennen loppusarjojen alkamista ja voitolla FC Loviisaa vastaan IFK voisi varmistaa paikkansa yläloppusarjassa. Tällä hetkellä lohkossa toisena olevien tähtirintojen saldona on 19 pistettä. HIFK:n edelle sarjataulukossa siirtyi EPS, joka on pelannut seitsemän ottelua voittaen niistä jokaisen. Tilillään heillä on yhteensä 22 pistettä, ja kolmantena HIFK:n perässä sarjassa on JäPS 17 pisteellä kahdeksan ottelua pelanneena.

Seuraava ottelu pelataan Pirkkolan nurmella sunnuntaina 15.8. klo 18:00 FC Loviisaa vastaan.