Skip to main content

HIFK:n miesten edustusjoukkueessa lauantaina syntynyt epäily covid-tartunnasta on vahvistunut, ja HIFK:n miesten edustusjoukkueessa on sen lisäksi toinen epäilty covid-tapaus. Suurin osa joukkueesta tullaan nyt asettamaan viralliseen karanteeniin.

Näin ollen ainakin pe 6.8. pelattava ottelu SJK:ta vastaan siirtyy myöhäisempään ajankohtaan. Veikkausliiga tiedottaa uudesta pelipäivästä myöhemmin. Lähiaikoina tiedotetaan myös uudesta pelipäivästä siirtyneelle Haka-ottelulle. Tiedotamme lippujen korvauskäytännöistä sen jälkeen kun uusi pelipäivä on tiedossa.

Karanteenin pituudesta ei ole vielä täyttä selvyyttä johtuen uusista voimaan astuvista karanteenipituus-suosituksista.

HIFK:n joukkue tulee treenaamaan etänä, ja pitämään yllä kuntoa karanteenin aikana. Toivomme kaikille sairastuneille pikaista paranemista. Stay safe!