Skip to main content

Reilun viikon mittaisen ottelutauon ja juhannuksen jälkeen IFK palaa pelaamaan kotikentälle saaden vieraakseen nousijajoukkueen Lohjan Pallon. IFK on aloittanut kautensa kahdella voitolla ensin MPS:ää ja sitten Gnistania vastaan maalieroin 7-0 sijoittuen sarjataulukossa toiseksi EPS:n taakse, joka on tehnyt kaksi maalia enemmän, mutta päästänyt yhden.

LoPa pelasi vielä kaudella 2019 naisten Vitosessa ja kauden 2020 päätteeksi nousivat suoraan Kolmoseen pelattuaan yhden kauden Nelosessa. Avausvoiton lohjalaiset nappasivat ensimmäisestä ottelustaan Kasiysiä vastaan lukemin 3-1, mutta toisessa ottelussa joutuivat taipumaan FC Viikingeille vieraissa maalein 2-0.

– Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja olemme päässeet nyt treenaamaan  suunnitelman mukaisesti. Joukkue on tehnyt hienosti töitä ja se alkaa näkyä meidän pelissä. Pelaajilla on kova asenne, joka näkyy treeneissä laadukkaana tekemisenä. Uskon, että pelimme paranee koko ajan kauden edetessä, IFK:n päävalmentaja Timo Lanki kommentoi.

– LoPa on entuudestaan tuntematon vastustaja enkä ole vielä nähnyt yhtään heidän peliään. Lähdemme peliin toteuttamalla omaa systeemiä. Toki tarvittaessa teemme muutoksia pelin edetessä mikäli siihen on tarvetta. Hieno peli odotettavissa sunnuntaina, Lanki jatkaa.

Ottelun kokoonpanossa muutoksia edelliseen ovat kapteeneiden Ria Holsteinin sekä Emma Rantamaan paluu pelaajavahvuuteen loukkaantumisten jälkeen.

Naisten ottelu pelataan Talin nurmella sunnuntaina 4.7. klo 15:30.