Skip to main content

HIFK:n naisten edustusjoukkue ja urheilujuomavalmistaja OSHEE käynnistävät yhteistyön kaudelle 2021.

OSHEE valmistaa lisäaineettomia ja luonnollisia vitamiinijuomia sekä isotonisia urheilujuomia, jotka sopivat niin huippu-urheilijoille kuin harrastajillekin.

– Yhteistyö OSHEE:n kanssa on mahtava asia koko joukkueelle. OSHEE:n liittyminen mukaan naisten edustusjoukkueen tukijoihin takaa joukkueelle entistä paremmat olosuhteet keskittyä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen kaudella 2021. Yhteistyön ja joukkueharjoitusten käynnistymisen myötä joukkueessa vallitsee loistava energia ja uskonkin, että joukkue on hyvässä iskussa, kun sarjapelit vihdoin alkavat, naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Ville Ristola kommentoi.

HIFK:n kausi naisten Kolmosessa käynnistyy sunnuntaina 13.6. kotiottelulla Malmin Palloseuraa vastaan. Tutustu joukkueen kokoonpanoon ja otteluohjelmaan sen omilla nettisivuilla!