Skip to main content

Sinä valmennustyötä tekevä tai yrittäjyydestä kiinnostunut henkilö! Tule kuulemaan, kuinka tienaat enemmän tekemästäsi työstä ilman ylimääräistä paperien pyöritystä. Ihan vain vinkkinä, että vain Stadin kovimmat tekijät löytävät tiensä FREE.fi palveluiden pariin. Tunnistitko itsesi? Tule tänne sitten.

Keskiviikkona 19.5. klo 11.00 järjestettävä FREE.fi webinaari kevytyrittäjyydestä on suunnattu heille, jotka haluavat laskuttaa toimeksiantoja helposti ja keskittyä heille olennaiseen työhön. Kevytyrittäjyys voi olla sopiva väylä päästä tekemään töitä maailman suosituimman urheilulajin parissa.

PSST; Mikäli koko kevytyrittäjyys on sinulle vielä aiheena tuiki tuntematon, niin ei hätää! Tästä webinaarista saat parhaimmat matkaeväät onnistumiseen. Webinaari on toteutettu yhteistyössä HIFK:n kanssa.

Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu tämän linkin kautta. Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan lisäksi yksi henkilö, joka pääsee pelaamaan FIFAA HIFK:n efutis-pelaajien kanssa.