Skip to main content

17.4.2021 klo 15.00 Gnistan – HIFK, Mustapekka Areena

HIFK kohtaa Gnistanin lauantaina 17.4. harjoitusottelussa. Mustapekka Areenalla klo 15.00 pelattava peli striimataan Gnistanin toimesta.
HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez toivoo näkevänsä joukkueessa kehitystä tulevassa harjoituspelissä.

– Meidän täytyy varmistaa, että löydämme sellaiset ratkaisut, jotka auttavat meitä suoriutumaan pelissä haluamallamme tavalla, hän kertoo.
Viime viikolla HIFK pelasi TPS:ää vastaan ja voitti lukemin 1–0. Gómez kertoo joukkueen pärjänneen ottelussa hyvin. Pelissä nousi kuitenkin esiin myös kehityskohtia, joihin Gómezin mukaan kiinnitetään huomiota tulevaisuudessa.

– Tärkein asia, johon haluamme tulevina viikkoina panostaa, on tietojemme syventäminen ja variaation lisääminen strategiaamme. Tärkeää on, että pelaajat oppivat, kuinka toimia epätavallisissa tilanteissa, hän sanoo.

Gómez kertoo lähestulkoon kaikkien pelaajien Sakari Mattilaa lukuun ottamatta olevan tällä hetkellä ottelukuntoisia. Gómezin mukaan Mattila pystynee pelaamaan jälleen ensi viikolla.

HIFK:n harjoitusotteluaikatauluun on tullut muutoksia. KTP:tä vastaan lauantaina 24.4. pelattava ottelu on peruttu. Muutokseen ei liity sairastumisia.

Teksti: Sara Sairanen

Katso päävalmentaja Gómezin videohaastattelu kokonaisuudessaan alta!